Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Albire dentară laser Galați. Tehnologie Biolase.

Albire dentară laser Galați. Tehnologie Biolase.

 

Albirea dinților este o modalitate excelentă de a crea un zâmbet spectaculos și implicit, de a te simți încrezător în zâmbetul tău!

Oamenii care au dinții albi zâmbesc mai des, pentru că se simt confortabil cu zâmbetul lor.

 

În ultimii ani, albirea dinților a devenit foarte populară, fiind ușor de accesat de pe rafturile magazinelor. Cu toate acestea, tratamentele neprofesionale de albire dentară sunt neplăcute, nu sunt atât de eficiente și pot fi riscante pentru integritatea smalțului dentar.

Laserul și albirea dinților

 

În trecut, laserele erau o creație de filme științifico-fantastice, utilizate pentru a trage asupra extratereștrilor sau a monștrilor. Acum laserele au devenit frecvent prezente în mediul medical și implicit, stomatologic. De la efectuarea intervențiilor chirurgicale la albirea dinților, laserele sunt un instrument de neprețuit.

Acum, tratamentul de albire dentară laser Galați este posibil, în cadrul clinicii Implantoart Dental Center.

Clinica Implantoart dispune de tehnologie laser avansată, fiind dotată cu un performant laser Epic de la Biolase.

 

Albirea dentară cu laser, EPIC sistemul de la BIOLASE, folosește o piesă de mână specială pentru dispersarea luminii laser pe o zonă largă a dinților. Mai degrabă decât laserele în stil James Bond pe care le gândesc mulți oameni, EPIC folosește o lumină laser difuză pentru a albi dinții.

Atunci când utilizați un sistem laser de albire, într-un cabinet stomatologic, aveți potențialul de a obține cel mai alb zâmbet pe care l-ați văzut vreodată. Viteza și longevitatea acestui sistem îl fac cea mai eficientă și sigură metodă de albire a dinților. Alte metode de pe piață utilizează pași sau geluri care pot dura săptămâni pentru a produce rezultatele pe care albirea cu laser le produce într-o singură ședință.

Alte metode de albire a dinților pot produce rezultate pe care numai dvs. sunteți capabili să le observați. Când utilizați laserul dentar EPIC, veți vedea rezultate semnificative.

Albire dentară laser Galați

 

 

Albirea dentară este una dintre cele mai cerute proceduri, grație efectului său spectaculos de transformare a zâmbetului.

 

Pentru că ținem la pacienții noștri, am dotat clinica Implantoart cu acest laser performant, pentru ca orice pacient să poată beneficia de albire dentară laser Galați.

 

EPIC este o metodă dovedită de a crea un zâmbet perfect, prin intermediul tehnologiei avansate de albire laser.

 

Acest laser s-a dovedit că albește cu până la 4-6 nuanțe, într-o medie de douăzeci de minute.

Albire dentara laser Galati

 

Este una dintre cele mai cerute proceduri, grație efectului său spectaculos de transformare a zâmbetului.

 

Pentru că ținem la pacienții noștri, am dotat clinica Implantoart cu acest laser performant, pentru ca orice pacient să poată beneficia de albire dentară laser Galați.

 

Albire laser Biolase

 

 

 

Albirea dinților nu este permanentă.

 

Poate fi nevoie de o nouă albire o dată pe an sau o dată la doi ani, în cadrul clinicii Implantoart, din Galați, mai ales dacă fumezi și /sau beicafea, ceai sau vin.

Cum decurge această procedură?

  • Pre-tratament. Dentistul vă va curăța dinții. Se va asigura, de asemenea, că toate cariile sunt tratate, deoarece, în caz contrar, soluția de albire ar putea pătrunde prin cavitate în interiorul dintelui și dăuna țesuturilor moi.
  • Pregătirea. Medicul stomatolog va folosi o protecție din cauciuc sau plastic pentru a vă menține gura deschisă. Apoi, va aplica o barieră peste gingii pentru a le proteja de soluția de albire. Această barieră este adesea aplicată ca un gel care se întărește ca un strat protector de cauciuc.
  • Albirea. Medicul dentist va folosi o seringă pentru a aplica un gel de albire pe partea din față a dinților. Medicul dentist va folosi un laser stil stilou pentru a activa compusul, ceea ce îl va face să spumeze oarecum pe măsură ce elimină petele.

 

Află mai multe despre laserul Epic de la echipa noastră medicală.

Programează-te astăzi pentru o albire dentară laser. Îți vom face zâmbetul să strălucească.

Albire dentară

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.