Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Estetică dentară

Frumusețea zâmbetului ține de un dentist priceput!

Zâmbește zi de zi!

Implantoart are grijă de zâmbetul tău.

Dă o nouă față dinților tăi!

Fațete dentare ceramice

Estetica dentară este piatra de temelie a stomatologiei moderne, a secolului 21.

Stomatologia a fost dintotdeauna bazată pe funcționalitate, iar, în timp, s-au adăugat diverse aspecte care au contribuit din plin la evoluția continuă a acesteia.

Cu toate că sănătatea și funcționalitatea dinților sunt importante, puțini oameni ar minimiza importanța aspectului lor frumos. La urma urmei, cine nu ar vrea ca dinții săi să fie albi, strălucitori, drepți și armonios proporționați?

În prezent, tratamentele de medicină dentară au avansat foarte mult, cu rezultate spectaculoase din punct de vedere al esteticii zâmbetului.

 

Clinica Implantoart propune pacienților săi tratamente de estetică dentară ce au puterea de a transforma zâmbetul în acel zâmbet perfect, admirat de noi la vedete.

Transformarea zâmbetului prin fațete ceramice

 

Fațete ceramice - clinica Implantoart

Fațete dentare sunt vârful tehnologiei, rezultatul unei munci minuțioase și delicate, ce implică aptitudini de estetică a fizionomiei și de protetică.

 

Dacă există un tratament stomatologic creat cu scopul primordial de a vă înfrumuseța dinții, este clar vorba despre fațete dentare.

Acest tratament modern oferă una dintre cele mai vizibile transformări în privința obținerii unor dinți frumoși.

Tehnicile moderne, tehnologiile avansate, materialele premium, priceperea și pasiunea contribuie împreună la rezultatele deosebite obținute de medicii noștri.

Materialele ceramice utilizate în acest scop produc fațete dentare ceramice care arată incredibil de real, odată ce au fost aplicate pe dinți.

 

Fațetele dentare din ceramică sunt piese protetice subțiri, micuțe, care odată plasate pe dinți maschează imperfecțiunile acestora.

Sunt modelate în așa fel încât să se potrivească perfect suprafeței pe care urmează a fi atașate, danturii in ansamblu, zâmbetului și fizionomiei pacientului.

 

Tratamentul de fațetate dentară are numeroase beneficii pentru pacienți:

 • Rapid;
 • Nedureros;
 • Asigură o transformare spectaculoasă a zâmbetului;
 • Dinți perfect aliniați;
 • Dinți albi;
 • Dinți armonios proporționați.

 

Ce defecte maschează fațetele dentare?

 

Fațete dentare clinica Implantoart

 • Fisuri dentare;  
 • Dinți prea mici;
 • Dinți cu spații prea mari între ei;
 • Dinți îngălbeniți, pătați, care nu pot fi albiți prin procedurile de albire dentară
 • Dinți devitalizați sau îmbătrâniți fiziologic;
 • Dinți tociți;
 • Dinți cu plombe mari, vizibile.

 

Deși este un tratament rapid și minim/ non-invaziv, după caz, fațetarea dentară ar trebui evitată atunci când există variante de tratament mai conservatoare, precum albirea dentară sau microabraziunea.

Este indicat să eviți tratamentul cu fațete dentare atunci când igiena ta orală este deficitară, când ai bruxism netratat sau malocluzii, deoarece, în aceste situații, ar fi favorizate cariile marginale secundare și ar fi posibilă fracturarea sau dislocarea fațetelor.

Tratamentul cu fațete dentare din porțelan înfrumusețează zilnic zâmbetele pacienților clinicii Implantoart

 • Porțelanul este  alegerea preferată a dentiștilor pentru îmbunătățirea esteticii zâmbetului unui pacient. Acest lucru se datorează aspectului extrem de realist al ceramicii.

 

 • Ceramica este apreciată pentru capacitatea sa de a imita calitatea translucidă a smalțului natural al dinților. De asemenea, se știe că protetice din ceramică sunt mai robuste și mai durabile.

 

 • În ceea ce privește procedura de tratament, fațetele ceramice necesită o pregătire minimă a dinților, deoarece acestea prezintă o abordare mai conservatoare și minim invazivă sau chiar non-invazivă - un atribut binevenit atât de dentiști, cât și de pacienți.

 

 

Programează-te pentru o consultație în cadrul clinicii Implantoart și gândește-te cum ai vrea să arate zâmbetul tău în mod ideal, iar noi îți vom împlini dorințele!

Albirea dinților prin tehnologie laser

Albirea dentară este unul dintre cele mai apreciate și cerute tratamente de estetică dentară, în momentul actual.

 

Înaintea acesteia, se efectuează un periaj profesional și, la nevoie, un detartraj, care uneori, sunt suficiente pentru a obține o culoare suficient de uniformă și strălucitoare a dinților.

Dar petele și îngălbenirea persistente pot fi îndepărtate doar prin albirea dentară.

 

Cu toate că există acum numeroase produse potrivite pentru albirea dentară acasă, cu niciunul nu se pot obține rezultatele și impactul imediat al albirii profesionale, efectuate în clinica stomatologică.

 

Albirea profesională este cea mai eficientă, sigură și rapidă metodă de albire dentară, grație anumitor factori:

 • Expertiza medicului specialist, care va ști exact cum să dozeze și ce tehnici și timpi să utilizeze pentru ca dinții tăi să fie în deplină siguranță. Medicul va avea mereu ca prioritate sănătatea dinților tăi;
 • Tehnologiile avansate utilizate, precum laserul stomatologic, care este cea mai avansată dintre aceste tehnologii de albire;
 • Materiale profesionale, care permit albirea eficientă, fără să dăuneze dinților.

Laserul Epic X Biolase – albire avansată la Implantoart

Albirea dentară profesională este una dintre cele mai simple metode pentru a obține un zâmbet alb, strălucitor, în doar o ședință de tratament stomatologic.

Cercetările au arătat că laserele dentare Epic sunt capabile să ofere 6-12 nuanțe (variază în funcție de pacient) cu mai puțin de 20 de minute de contact între gel și dinte. Energia laserului de la un laser Epic interacționează cu agenții de albire din gelul de albire, pentru a accelera procedura de albire profesională.

Peste 75% dintre laserele prezente în lume sunt construite de Biolase în USA, companie ce conduce industria mondială de lasere dentare, de peste 30 de ani.

BIOLASE s-a specializat în dezvoltarea, producerea și comercializarea de lasere pentru a oferi tratamente biologice care elimină durerea și sunt mai sigure pentru pacienți.

Laserul diodă EPIC X are lungimea de undă proprietară de 940nm care, prin comparație cu restul echipamentelor prezente pe piață, este dovedit științific ca fiind ideală în stomatologie pentru interacțiunea cu hemoglobina și oxihemoglobina prezente în țesutul moale din cavitatea bucală.

Albire dentara - Epic X Biolase

Pentru o albire profesională deosebit de eficientă,

Clinica Implantoart îți stă la dispoziție cu tehnologii avansate și medici experimentați.

Programează-te chiar acum.

Înfrumusețarea dinților prin aplicarea de bijuterii dentare

Bijuterii dentare Implantoart

 

Dacă acum 50 de ani ne-ar fi spus cineva ca o sa mergem la stomatolog pentru a ne înfrumuseța dinții, ni s-ar fi părut o glumă. Dar, în prezent, estetica dentară este ceva normal și foarte solicitat de către pacienți de toate vârstele.

 

Tehnicile de înfrumusețare a zâmbetului sunt astăzi foarte apreciate și larg-utilizate în cadrul medicinei dentare.

Bijuteriile au înfrumusețat fizionomia feminină din timpuri străvechi, iar acum modernitatea ne-a adus și bijuteriile ce împodobesc subtil dinții.

 

Bijuteriile dentare dăunează dinților?

Singura metodă de a realiza în siguranță aplicarea de bijuterii dentare este în cadrul unei clinici stomatologice.

Medicul dentist va ști exact cum și în ce condiții să aplice aceste bijuterii. Procedura este nedureroasă, sigură, sunt utilizați adezivi care nu dăunează smalțului dentar și care sunt suficient de puternici pentru a nu permite desprinderea bijuteriilor.

Dacă alegi acest tratament de înfrumusețare a dinților, poți oricând renunța la respectiva bijuterie, fără a afecta dintele.

Pentru tratamente de estetică dentară,

Clinica Implantoart te așteaptă, în sediul nostru ultra-modern din 

Str. Constantin Brâncoveanu, nr. 4, parter, bloc DL2, scara 2, apartament 38, Galați.