Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implantologie

Știință și tehnologie pentru refacerea zâmbetelor

Dinții lipă trebuie înlocuiți!

Arta zâmbetului perfect!

Implanturi dentare performante

Îți lipsesc unul sau mai mulți dinți? Ai putea fi candidatul perfect pentru un tratament de implantologie orală.   

 

În fiecare an, tot mai mulți oameni, inclusiv purtători de proteze noi sau mai vechi, precum și persoane cu unul sau mai mulți dinți lipsă - apelează la implanturi, ca fiind cea mai bună soluție pentru refacerea dinților, a zâmbetelor și a calității vieții.

Implanturile dentare sunt rădăcini artificiale din titan care sunt introduse în os și acționează ca rădăcinile dinților. Ne permit să mâncăm, să vorbim, să zâmbim și să trăim cu încredere.

 

În plus, implanturile dentare te vor ajuta să îți menții structura osoasă, permițând păstrarea un aspect mai tânăr pe tot parcursul vieții.

Implanturile imită foarte bine dinții tăi naturali și sunt pur și simplu cea mai bună soluție pentru lipsa dinților.

De ce implanturi?

 

  • Implanturile dentare oferă un suport pentru dinții artificiali, eliminând orice neplăceri provocate de aceștia
  • Implanturile îmbunătățesc masticația și vorbirea
  • Implanturile conferă o forță de masticație mai mare
  • Ajută la conservarea dinților naturali rămași
  • Oferă un confort sporit
  • Pentru o estetică superioară a zâmbetului
  • Pentru eliminarea protezelor dentare totale sau parțiale mobile
  • Previn pierderile de țesut osos
  • Favorizează sănătatea gingiei.

Resorbția osoasă și îmbătrânirea prematură

Pierderea osoasă începe în momentul în care pierzi un dinte natural.

În primul an după pierderea unui dinte, osul maxilarului se poate retrage aproape un sfert de centimetru.

Fără sprijinul dinților și oaselor feței, fața ta va începe să arate prematur.

Înlocuirea dinților cu implant dentar Galați ajută la prevenirea pierderii osoase, permițându-vă să păstrați un aspect mai tânăr.

Implant dentar Galați

Implanturi MegaGen la clinica Implantoart

Implantul dentar reprezintă soluția optimă pentru tratamentul implanto-protetic clasic efectuat în două etape, sau modern cu încărcare imediată – conceptul One Day Implant.

 

Oferă soluții pentru înlocuirea oricărui dinte absent atât la maxilar cât și la mandibulă, fiind suficient de rezistent pentru zona molarilor dar în același timp oferind rezultate estetice foarte bune în zona frontală.

 

Prezintă un design ce respectă cele mai înalte standarde de calitate existente la ora actuală în implantologie; este confecționat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cu o puritate superioară; prezintă o spiră ce menajează substratul osos- intervenția chirurgicală fiind, astfel, minim invazivă.

Tratamentul de suprafață XPEED® al implanturilor MegaGen

XPEED® este un tratament de suprafață unic, specializat al implanturilor MegaGen, obținut prin aplicarea ionilor de calciu pe o suprafață clasică SLA.

 

Astfel, reziduurile acide provenite din procesul de sablare și demineralizare sunt îndepărtate, iar rezultatul constă într-o suprafață pură, albastră, ce favorizează depunerea osteocitelor într-un timp record.

Cantitatea amplificată de ioni de calciu eliberați de pe suprafața Xpeed® și depunerea semnificativ crescută de apatită pe suprafața implanturilor induc osteointegrarea rapidă chiar și în cazul densităților osoase scăzute.

Aplicarea XPEED® pe un implant cum este AnyRidge, duce la creșterea stabilității inițiale, cât și a celei secundare.

Acest tratament face posibilă încărcarea mult mai rapidă a implantului.

 

 

 

 

 

Implant dentar performant Galați - clinica IMPLANTOART

 

 

Implantul dentar AnyRidge

Implanturile AnyRidge oferă soluții pentru înlocuirea oricărui dinte absent, indiferent de calitatea osului existent.

 

Acest tip de implant dentar Galați permite optimizarea rezistenței în timp și a esteticii rezultatului obținut.

 

Datorită caracteristicilor sale, inserarea implantului AnyRidge este unică, individualizată și necesită un număr redus de intervenții chirurgicale.

Implantul dentar AnyOne

Conceptul inovator al spirelor autofiletante Knife Thread asigură obținerea unei stabilități inițiale superioare.

Prin designul unic al spirelor se obține minimizarea forțelor de forfecare asupra osului alveolar.

Prin designul conic al porțiunii crestale se obțin menajarea osului cortical și scăderea riscului de resorbție în această zonă.

Acest implant dentar Galați aplică conceptul subcrestal. În urma studiilor efectuate s-a demonstrat un grad diminuat de resorbtie în zona corticală în momentul în care platforma implantului se poziționează la 0.5-1 mm sub nivelul osului.

Datorită profilului anatomic S-line care acționează ca un suport pentru țesuturile de susținere ale dintelui se asigură un profil de emergență estetic, identic cu cel al unui dinte natural.

Avantajul unei conexiuni protetice conice, unice pentru orice diametru de implant.

Conexiunea conică internă de 11 grade asigură stabilitatea țesuturilor moi și dure prin diminuarea micromișcărilor de la interfața bont-implant.

 

 

Proteza dentara fixa Galati - Clinica IMPLANTOART

Conceptul All on 4/All on 6, cu încărcare imediată

Cel mai avansat concept de implantologie contemporană este cel aplicat pentru realizarea sistemului de implant dentar Galați de tip All on 4/ All on 6.

Poate fi utilizat pentru o singură arcadă sau pentru ambele, ca soluție de înlocuire a dinților pentru pacienții parțial sau total edentați.

Acest sistem funcționează ca suport stabil intraosos al unei proteze dentare de o estetică deosebită, ceea ce creează o proteză dentară fixă, pe implanturi.

Nu toți dinții lipă vor fi înlocuiți prin implanturi, ci doar unii, în poziții bine calculate. 4 sau 6 implanturi susțin întreaga arcadă protezată.

Acest lucru este posibil datorită angulației speciale a unora dintre implanturi și proiectării lor minuțioase, pentru ca lucrarea obținută să fie una stabilă, perfect funcțională și de o estetică superioară.

Acest concept a permis înlocuirea protezei clasice, mobile și menținerea aspectului fizionomic tânăr, chiar și după pierderea majorității sau chiar a tuturor dinților.

Implanturile sunt cel mai bun mod de a înlocui dinții lipsă

 

Proteză fixă pe implant dentar Galați

Proteză mobilă clasică

Înlocuirea dinților prin tehnologii de ultimă generație. Estetică și funcționalitate deosebite. Redă funcția de bază a danturii: masticatorie. 
Implanturile asociate cu o proteză sau chiar o singură coroană oferă o soluție adecvată de protezare, care menține osul sănătos. Din cauza pierderii osoase, protezele dentare vor trebui înlocuite periodic pentru o potrivire adecvată.
Puternică și stabilă - implanturile mențin proteza în poziție sigură. Protezele dentare pot aluneca și se pot deplasa, în special pe mandibulă, creând zone dureroase în gură.
Păstrează cantitatea și calitatea țesutului osos. Cantitatea osoasă se micșorează și integritatea continuă să se degradeze.
Oferă sprijin ferm structurilor faciale (maxilar, buze și obraji) pentru a menține un aspect mai tineresc. Structurile faciale se modifică în timp și în timp pot apărea probleme medicale asociate cu pierderea osoasă.
Înlocuiește cu succes funcțiile dinților proprii, astfel încât să puteți mânca alimentele care vă plac. Protezele dentare se pot deplasa pe gingii, limitând capacitatea de a mânca unele alimente.

Implanturi ghidate chirurgical

Ghidarea chirurgicală a inserării unui implant dentar Galați este realizată prin intermediul unui ghid chirurgical, realizat în mod personalizat în cadrul clinicii Implantoart.

 

Atunci când fiecare implant dentar Galați este o artă, inserarea sa extrem de precisă este esențială.

 

Un ghid chirurgical este practic o gutieră din plastic, perforată robotizat exact în locul ideal pentru iserarea implantului în condiții de siguranță, cu evitarea lezării zonelor sensibile, vitale.

Implanturi ghidate chirurgical in clinica IMPLANTOART

Zâmbete marca Implantoart

Implant dentar IMPLANTOART

De la înființarea noastră, de către Dr. George Panaite, clinica Implantoart a servit numeroși pacienți care au căutat îngrijiri dentare performante la prețurile pe care și le-ar putea permite.

Implanturile dentare îți vor schimba viața.

Oamenii nu mai doresc să facă compromisuri.

Vor să mănânce ceea ce își doresc, să experimenteze ceea ce lumea are de oferit și să zâmbească și să râdă fără griji sau îndoieli de sine.

Vor să fie încrezători în mediile sociale și la locul de muncă. Pe scurt, vor să aibă un zâmbet complet, strălucitor, armonios și să trăiască în propriile condiții.

Implantologia avansată îți poate schimba viața și te poate ajuta să trăiești fără compromisuri.

Recuperează-ți zâmbetul. Recuperează-ți încrederea.

Schimbă-ți viața, cu implanturi.