Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

 

Faceți cunoștință cu Dr. George Panaite,

fondatorul clinicii Implantoart Dental Center

 

Dr. George Panaite, fondatorul Implantoart, este un medic stomatolog ambițios și empatic, care își iubește munca și căruia îi place foarte mult să construiască relații cu pacienții săi.

 

El consideră comunicarea și confortul ca fiind esențiale în cadrul tratamentelor stomatologice și tratează cu adevărat toți pacienții săi ca și cum ar fi propria sa familie.

 

Dr. George Panaite are o puternică bază teoretică și practică, fiind dublu licențiat - în Medicină dentară și în Tehnică dentară - ceea ce îi conferă o perspectivă mult mai vastă asupra stomatologiei.

 

A câștigat o pregătire extinsă în stomatologie, începând încă din anul 6 de facultate, în cadrul unui cabinet stomatologic foarte bine dotat, sub îndrumarea unui medic foarte pasionat de profesie, care i-a oferit acces la toată literatura de specialitate, insuflându-i entuziasm și dedicare.

 

"Mi-am dat seama atunci că nu mă văd făcând altceva decât stomatologie. Să aduc zâmbete frumoase oamenilor este menirea mea, asta mă face fericit.“

Dr. George Panaite.

 

Implantoart Galați

Povestea sa este mai frumoasă prin vorbele proprii:

“Am început timid, într-o locație închiriată. Secretul succesului a fost acela că am crezut în visul meu, am muncit și am investit permanent în mine prin cursurile pe care le-am urmat.

Una dintre prioritățile mele este să mă mențin la curent cu toate noutățile din domeniul stomatologic.

 

Scopul meu este să-mi depășesc limitele, să încerc sa fiu mereu mai bun, iar zâmbetele pacienților îmi confirmă împlinirea acestui scop, zi de zi.

 

Dotările unei clinici acoperă doar 50% din serviciile oferite, restul constă în felul în care medicul poate comunica cu pacientul. Este important ca pacienții să nu vină cu teamă, să înțeleagă tratamentul și să plece cu zâmbetul pe buze.

 

Familia mea - soția și băiețelul meu - reprezintă punctul meu de stabilitate.

 

Chiar daca programul meu de lucru este extrem de încărcat, puterea mea de muncă provine din stabilitatea mea internă, din conlucrarea cu echipa pe care am reușit sa o formez și cu care colaborez foarte bine, dar mai ales din fericirea pacienților care pleacă zâmbind din cabinet.