Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Fațete dentare ceramice

 

 

Există multe modalități de a avea grijă de un dinte care este deteriorat într-un fel sau altul.

Opțiunile includ coroane dentare, punți dentare sau chiar implanturi dentare.

 

Cea mai simplă și puțin invazivă opțiune de restaurare a dinților deteriorați este reprezentată de fațete dentare ceramice.

Fațetele sunt utilizate în scopuri estetice și au reputația de a transforma în mod spectaculos zâmbete.

 

Fațetele pot acoperi unul sau doi dinți, dar și toți dinții implicați în zâmbet.

Fațeta dentară este, practic, o nouă suprafață frontală pentru dinte.

 

Fațetele dentare ceramice realizate la Implantoart reprezintă calea rapidă către un zâmbet perfect de Hollywood, ascunzând diverse tipuri de imperfecțiuni și oferind zâmbetului tău echivalentul unui lifting facial.

Aici, la Implantoart Dental Center, știm că fațetele dentare sunt o modalitate excelentă de a îți transforma zâmbetul.

Ce trebuie să știi despre fațete dentare ceramice

Iată câteva lucruri pe care vei dori să le știi dacă ai în vedere un tratament de estetică dentară cu fațete dentare ceramice.

  • Fațetele dentare ceramice sunt ca niște scoici ultra-subțiri de ceramică, frezate computerizat,  finisate manual de către tehnicienii dentari și lipite permanent de partea frontală a dinților.
  • Materialul cel mai frecvent utilizat pentru fațete este ceramica, dar se utilizează și  compozitul. Fațetele ceramice sunt preferate, grație rezistenței, aspectului natural și rezistenței culorii, în timp.
  • Cel mai important lucru înainte de tratamentul cu fațete dentare ceramice este ca sănătatea orală să fie una bună, în general. Toate celelalte probleme de sănătate orală, precum carii, boală parodontală și defecte de ocluzie, trebuie rezolvate.
  • De asemenea, fațetele se plasează pe dinți cu smalț sănătos. Va trebui să îndepărtăm o cantitate mică de smalț pentru a aplica fațetele ceramice, deci trebuie să existe un strat normal de smalț. Cu fațetele ceramice, vom elimina o cantitate mică de smalț și vom aplica un adeziv cu ajutorul căruia fațeta va adera la suprafața dintelui. Vom așeza apoi fațeta pe suprafața dintelui.
  • Fațetele nu se plasează decât pe fața vizibilă a dintelui.
  • Dacă ai un dinte ciobit sau crăpat, o fațetă ceramică ar putea fi răspunsul. Acesta va acoperi partea deteriorată a dintelui și se va potrivi perfect cu ceilalți dinți.
  • Dacă ai dinți grav decolorați și nu ești un candidat bun pentru albirea prin înălbire, îți putem sugera fațete ceramice pe toți dinții vizibili. Îți vor albi instantaneu dinții, iar ceramica este greu de pătat, astfel încât dinții vor rămâne albi.
  • Un alt motiv pentru care ai putea folosi fațete dentare este dacă unii dintre dinți tăi sunt prea mici. Vom așeza fațetele deasupra, astfel încât acești dinți să aibă aceeași dimensiune ca și restul dinților.
  • Fațetele ceramice sunt, de asemenea, utilizate pentru a remedia golurile dintre dinți, precum diastema (strungăreața).
  • Fațetele se montează rapid, ușor, fără anestezie, fără durere.

 

 

 

Ai grija de fațetete tale !

Ai grijă de fațetele tale!

Va trebui să ai grijă de fațetele tale, la fel ca de restul dinților.

  • Periajul dentar, ața dentară și apa de gură vor fi aliații tăi în asigurarea unei rutine corecte de igienă orală.
  • De asemenea, fii atent atunci când muști ceva tare.
  • Ar fi bine să oprești obiceiurile precum mușcatul unghiilor sau să mestecarea capacului de pix, deoarece acest lucru îți poate deteriora fațetele, în timp, dar și dinții naturali.

Implantoart Dental Center este clinica ta de încredere, care îți poate transforma zâmbetul rapid și fără durere, prin cele mai moderne tratamente, precum fațetarea dentară!

Fațete dentare ceramice Galați

Completează formularul și te vom contacta pentru o programare!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.