Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Ai trecut de o extracție dentară? Iată recomandarea medicilor stomatologi

Dacă ați ajuns aici înseamnă că ați trecut deja de o extracție dentară sau urmează în viitorul apropiat și doriți să aflații mai multe detații despre ce recomandări au medicii stomatologi în cele ce urmează.

 

Vom detalia pe larg tot ce trebuie să știți și câteva sfaturi utile oricărui pacient care își dorește tot ce e mai bun pentru dantura și zâmbetul său.

 

implant dentar galati, clinica stomatologica implantoart galati

Ce este mai exact o extracție dentară?

 

Este o procedură chirurgicală care se efectuează în cabinetul medicului stomatolog chirurg și are ca scop extragerea unui dinte care nu mai poate fi salvat printr-un tratament obișnuit sau care, prin prezența lui pe arcadă, împiedică alinierea corectă a dinților învecinați sau erupția acestora.

Cand și cum se procedează în astfel de cazuri?

 

Extracția dentară se efectuează după realizarea și analizarea unor seturi de radiografii și mai ales după administrarea anesteziei locale, injectabile sau de tip spray.

 

În general, copiilor le este administrată doza de anestezie sub formă de spray, pe când adulții au nevoie de o metodă mai concentrată și mai profundă, de aceea li se injectează doza normală de anestezie.

 

În urma unei extracții datorate unei probleme de neremediat, în dantură rămân goluri inestetice care nu se pot rezolva pe cale naturală. Chiar dacă nu vă dați seama, golurile dentare nu sunt doar probleme de ordin estetic, acestea pot aduce și nereguli la nivel funcțional.

 

implant dentar galati, clinica stomatologica implantoart galati

Probleme ce apar o dată cu pierderea dinților

 

  • Mușcătură incorectă
  • Vorbire defectuasă
  • Alinierea greșită a dinților învecinați
  • Retracția osului maxilar
  • Retracția gingiei
  • Probleme masticatorii

Recomandarea medicilor stomatologi în astfel de situații

 

Pentru toate aceste neplaceri care pot aparea conform listei de mai sus, medicii stomatologi recomandă cea mai simplă și eficientă  metotă.

 

Implant dentar Galați este acea rădăcină artificială sau în termeni medicali, componenta din titan  în formă de șurub realizat din materiale perfect biocompatibile cu osul maxilar, care are ca scop înlocuirea unuia sau a mai multor dinți lipsă.

 

Cele mai importante caracteristici ale implantului dentar Galați

  • Este 100% biocompatibil cu osul maxilar
  • Poate susține o lucrare protetică fixă pentru pacienții care doresc să scape de proteza mobilă
  • Readuce încrederea de sine
  • Cea mai eficienta modalitate de a înlocui dinții lipsă

 

Această procedură este dureroasă?

 

Vă putem asigura că nu! Este unul dintre cel mai răspândite mituri întâlnite de medicii din ramura stomatologiei.

 

Așa cum am explicat și în articolele anterioare, tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani, atfel încât nu se mai pune problema despre durere atunci când mergem la stomatolog.

 

Adevărul este că inserarea unui implant dentar Galați nu doare, această procedură se face sub efectul anesteziei. La începutul termenului de acomodare, după inserare, este posibil să apară mici disconfortui mai mult decât suportabile care se pot ameliora cu ajutorul analgezicelor slabe.

 

 Medicii implantologi din clinica stomatologică Implantoart Dental Center, vă recomandă să nu amânați în mod nejustificat unicul tratament care vă poate readuce zâmbetul pe buze din cauza unor lucruri înțelese greșit. Puteți solicita oricând o programare în cabinetele noastre pentru a fi informat în mod corect despre tot ce presupune tratamentul cu implant dentar Galați. Vă așteptăm cu drag pentru o programare!

Atunci când ai nevoie de un dentist, programează-te la Implantoart Dental Center și vei afla cum am făcut din implantologie o artă!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.