Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Candidatul ideal pentru implantul dentar All On

Problemele datorate lipsei dinților sunt mult mai des întâlnite în rândul populației adulte. Studiile arată ca din ce în ce mai multi pacienți sunt nevoiți să apeleze la implantul dentar Galați pentru a-și salva dantura.

 

Înainte de a determina cine este sau nu un candidat bun pentru conceptul All On 4/ All On 6 hai să înțelegem mai întâi ce reprezintă.

 

Conceptul All on 4/ All On 6 este un implant dentar Galați care merge pe acelaș principiu ca Fast and Fixed, este de fapt un ansamplu de mai multe implanturi ce se inserează în osul maxilar/ mandibulă în aceiași zi.

 

Tituri de All On

 

implant dentar galati, clinica stomatologica implantoart galati

 

Această nouă procedură este total sigură și nu implică niciun fel de durere, chiar dacă toate implanturile dentare Galați sunt puse în aceiasi zi, deoarece întreaga operațiune se practică sub efectul anestezie. Deci nu vă faceți griji din cauza durerii pentru că aceasta nu va exista.

 

Acest implant dentar Galați multiplu poate fi inserat atât pe o singură arcadă, cât și pe ambele, ca soluție de înlocuire a dinților pentru pacienții parțial sau total lipsiți de dentație.

 

All On funcționează ca suport stabil intraosos al unei proteze dentare, ceea ce creează o proteză dentară fixă, pe implanturi. Nu toți dinții lipă vor fi înlocuiți prin implanturi, ci doar cei din pozițiile bine analizate și calculate.

 

Acest concept a permis înlocuirea protezei clasice, mobile și menținerea aspectului fizionomic tânăr, chiar și după pierderea majorității sau chiar a tuturor dinților.

Cauzele pierderilor dentare sunt multiple și ireversibile, cum ar fi:

  • Datorată bolilor parodontale
  • Din pricina unor accidentări
  • Extracții dentare incorecte
  • Din cauza cariilor
  • Motive ereditare
  • Vârsta înaintată
  • Igiena depicitară
  • Tutunul/ Alcoolul
  • Bruxismul sever

În ce situații poți fi un candidat ideal?

 

Dacă ai trecut prin una sau mai multe cauze expuse mai sus și dantura ta este incompletă sau chiar absentă atunci implantul dentar Galați,  All On este o alegere perfectă!

 

Spre deosebire de implantul dentar clasic, singular, acesta se adresează, în general oricărei persoane are mai mulți dinți lipsă, nu doar 1 ca la cel tradițional.

 

Principalele limite care impiedică inserarea unui implant dentar Galați sunt date de:

  • Calitatea și cantitatea osului maxilar
  • Poziția nervului alveolar
  • Poziția sinusului maxilar
  • Cauze legate de starea de sănătate a organismului ( pacientul suferă de afecțiuni ale sangelui, deficite imunitare, diabet zaharat, bolii cu neoplasme)

 

În urma examinării clinice a tuturor testelor și a radiografiilor istoricului dentar, echipa noastră de implantologi specialiști va decide dacă sunteți sau nu un candidat ideal pentru implanturile dentare! Ba mai mult dacă nu sunteți vă putem ajuta în anumite cazuri reversibile să deveniți unul!

 

Medicii implantologi din clinica stomatologică Implantoart Dental Center, vă recomandă să nu amânați în mod nejustificat unicul tratament care vă poate readuce zâmbetul pe buze din cauza unor lucruri înțelese greșit. Puteți solicita oricând o programare în cabinetele noastre pentru a fi informat în mod corect despre tot ce presupune tratamentul cu implant dentar Galați. Vă așteptăm cu drag pentru o programare!

Atunci când ai nevoie de un dentist, programează-te la Implantoart Dental Center și vei afla cum am făcut din implantologie o artă! 

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.