Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Cât de dureros este un implant dentar?

Implanturile dentare sunt tratamente dentare care înlocuiesc dinții lipsă. Nu sunt doar pentru persoanele care și-au pierdut toți dinții, ci și pentru cei care au nevoie să înlocuiască un singur dinte sau mai mulți. Implantul dentar este realizat din titan și este plasat în osul din maxilarul sau mandibula ta. Acest tratament are multe beneficii față de alte soluții, inclusiv acela de a vă reda funcția naturală de masticație și de a vă reda un zâmbet de invidiat!

 

Acest articol va discuta despre implanturile dentare, de ce acestea sunt cea mai bună soluție pentru înlocuirea dinților lipsă și cum se compară durerea provocată de implanturile dentare cu alte tratamente dentare.

 

Implanturile dentare sunt de obicei considerate superioare punților sau protezelor dentare, deoarece oferă un aspect natural și se simt la fel ca orice alt dinte. Spre deosebire de punțile dentare, care pot fi inconfortabile din cauza poziției lor în gură (provocând adesea dureri de cap), implanturile dentare nu necesită modificări ale obiceiurilor alimentare sau ale rutinei de periaj. În plus, operația de implant dentar este rapidă și relativ nedureroasă - chiar mai mult decât multe tratamente tradiționale!

 

Ce legătură au implanturile dentare cu optimizarea ratei de conversie? Ei bine, un implant dentar este una dintre cele mai bune modalități de a vă crește ratele de conversie. Un implant dentar oferă un aspect și o senzație naturală, la fel ca orice alt dinte. De asemenea, restabilește funcția de masticație și vă oferă un tratament de lungă durată care vă va face să vă simțiți din nou încrezător în zâmbetul dumneavoastră!

 

implant dentar, implant dentar galati, clinica stomatologica implantoart

Aveți dinți lipsă?

 

Implanturile dentare sunt o modalitate excelentă de a înlocui un dinte pierdut. Arată și se simt ca dinții tăi naturali, dar sunt chiar mai puternici decât cei adevărați!

 

Implantul este plasat în osul maxilarului, unde va fuziona cu țesutul osos în timp. Acest lucru creează o fundație puternică pentru ca un dinte artificial sau o coroană să fie atașată. Nu este vorba doar de aspect - implanturile dentare restabilesc, de asemenea, funcționalitatea, astfel încât să puteți mânca și vorbi din nou în mod normal!

 

Dacă doriți să vă bucurați din nou de viață fără să vă faceți griji cu privire la zâmbetul dumneavoastră, atunci implanturile dentare ar putea fi potrivite pentru dumneavoastră. Nici nu aveți nevoie de o pregătire specială înainte de a vă monta unul - poate dura doar câteva ore de la început până la sfârșit! Și pentru că folosim doar materiale de înaltă calitate în procedurile noastre, nu va exista nici disconfort ulterior.

Rezistența unui implant dentar

 

De asemenea, este extrem de rezistent și vă va dura o viață întreagă! Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că se vor sparge, precum alte proceduri dentare. Și pentru că sunt adaptate la comandă pentru fiecare pacient, au și un aspect complet natural!

 

Acesta este motivul pentru care tot mai mulți oameni aleg în fiecare zi implanturile dentare în locul punților tradiționale sau a protezelor dentare. Procedura durează doar o singură vizită și nu interferează cu dinții sănătoși, așa cum fac punțile. În plus, este rapidă, nedureroasă și accesibilă în comparație cu alte opțiuni existente în prezent. Așadar, ce mai așteptați? Începeți astăzi să vă restaurați funcționalitatea zâmbetului! Clinica Implantoart Dental Center vă stă la dispoziție cu toate informațiile necesare și vă așteaptă pentru a vă ajuta să vă recăpătați zâmbetul!

Atunci când ai nevoie de implant dentar, programează-te la Implantoart Dental Center și vei afla cum am făcut din implantologie o artă!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.