Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Cât rezistă un implant dentar

Un implant dentar este o rădăcină dentară artificială care înlocuiește rădăcina lipsă, pierdută sau deteriorată a unui dinte natural. Acesta funcționează ca ancoră pentru un dinte de înlocuire care poate fi realizat din porțelan sau din alte materiale. Un implant dentar are beneficii unice față de proteze și punți, deoarece imită sistemul natural de ocluzie - forța de mușcare scade cu până la 65% atunci când aveți implanturi în loc de proteze!

 

Un implant dentar este o bucată de titan, zirconiu sau alt material care ia locul rădăcinii unui dinte. Este 100% biocompatibil cu corpul uman și reprezintă cea mai bună modalitate de a înlocui un dinte pierdut. Durata de viață a unui implant depinde de cât de bine aveți grijă de el. Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea implanturilor dumneavoastră.

 

Un implant dentar este o bucată de titan, zirconiu sau alt material care ia locul rădăcinii unui dinte și este cea mai bună modalitate de a înlocui un dinte pierdut. Există multe beneficii pentru a face această procedură, inclusiv o mai bună densitate a osului maxilarului și o estetică îmbunătățită. Întrebarea devine atunci: cât timp va dura? Cât durează un implant dentar?

 

implant dentar, implant dentar galati, clinica stomatologica implantoart

Implantul dentar este format din trei piese

 

  • Implantul dentar propriu-zis

 

  • Bont-ul protetic – este elementul care leagă șurubul introdus în rădăcină și coroana dentară

 

  • Coroana dentară – este piesa care înlocuiește dintele natural, arată și se simte exact la fel ca acesta.

 

Efectele negative ale lipsei dinților

 

  • Aspect inestetic

 

  • Scăderea încrederii de sine

 

  • Afecțiuni gastrice cauzate de masticația incorectă

 

  • Pronunție defectuasă

Care sunt beneficiile implantului dentar

 

Atunci când vine vorba de beneficiile unui implant dentar putem afirma că acestea sunt de mai multe feluri, estetice, funcționale, financiare, etc. Cele estetice sunt micile detalii care ne ajută sa ne recăpătăm încrederea de sine printr-un zâmbet larg și complet, fară rețineri, in timp ce multitudinea celor funcționale ne pot îmbunătăți stilul de viață.

 

Estetic – indiferent că vorbim de înlocuirea unuia sau a mai multor dinți, implantul dentar ne redă bucuria si încrederea de a zâmbi, fără rețineri, mai ales prin faptul că lucrarea finală imită perfect dintele natural, nefiind sesizabilă diferența dintre aceștia.

 

Salvează atât dinții cât si osul mandibular – tratamentul cu implant dentar nu implică sacrificarea integrității dinților învecinați, ceea ce înseamna că dinții naturali nu sunt deloc afectați. În ceea ce privește osul mandibular, lăsat gol fară un implant care să imite rădăcina naturală se resoarbe (topește) afectând procesul de masticație.

 

Rata de succes – reușita unui implant dentar poate ajunge la proporții de 95-97% , daca pacientul prezintă o stare de sănătate generală și locală (osul receptor) bună și aplică o igienă orală corespunzătoare.

 

Confortabil – pe lângă faptul că putem zâmbi fără rețineri, fonetica și funcțiile masicatorii sunt foarte importante. Să mestecăm corect si cu încredere ajută la o digestie corespunzătoare.

 

Durata de viață – implantul dentar are o perioadă longevivă de viață, astfel încât dacă este îngrijit corespunzător, iar sănătatea generală a pacientului este bună, ne putem bucura multi ani de acesta.

 

 Prețul convenabil – raportul calitate preț ilustrat în toate beneficiile de mai sus ne arată că tratamentul cu implant dentar este rentabil.

 

Clinica Implantoart Dental Center lucrează din greu pentru a oferi cea mai bună experiență pentru pacienții noștri. Suntem încrezători că veți fi mulțumit de vizita dumneavoastră, dar dacă nu, vă rugăm să ne anunțați și vom face tot ce putem pentru a îndrepta lucrurile. Dacă sunteți în căutarea unui dentist expert în Galați, care este echipat cu echipamente de ultimă generație, cum ar fi echipamente digitale sau camere intraorale, atunci merită să aruncați o privire pe site-ul nostru înainte de a ne contacta direct. De asemenea, poate doriți să citiți câteva dintre recenziile recente ale altor clienți de pe rețelele noastre, despre experiențele lor aici!

Atunci când ai nevoie de implant dentar, programează-te la Implantoart Dental Center și vei afla cum am făcut din implantologie o artă!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.