Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Cum o coroană dentară din zirconiu reface, înlocuiește sau ascunde un dinte deteriorat

Dacă ești în căutarea unei soluții cu aspect natural și pe termen lung pentru dinții lipsă, implanturile dentare pot fi o bună opțiune pentru tine. Implanturile dentare Galați sunt rădăcini artificiale din titan care sunt inserate în os și acționează ca rădăcinile dinților. Acestea ne permit să mâncăm, să vorbim, să zâmbim și să trăim cu încredere.

 

Există multe tratamente dentare care au ca scop restaurarea, înlocuirea sau ascunderea unui dinte deteriorat. Coroanele dentare sunt unul dintre tratamentele dentare disponibile și vin în mai multe forme diferite: coroane dentare cu acoperire totală, coroane dentare din porțelan și coroane dentare din zirconiu.

 

O coroană dentară din zirconiu este o fațetă realizată din zirconiu dentar care are ca scop restaurarea unui dinte deteriorat sau chiar înlocuirea acestuia și poate fi cimentată pe suprafața unui dinte natural sau poate fi cimentată sau înșurubată pe un implant dentar. Coroana de zirconiu poate face parte, de asemenea, dintr-o proteză de punte dentară, înlocuind un dinte.

 

La clinica stomatologică ImplantoArt, unde ne concentrăm atenția pe calitate și rezultate finalizate cu succes, oferim acest tip de coroană la un pachet special, realizat pentru tine și nevoile tale.

 

Dacă ai un dinte lipsă și îți dorești să îți recapeți zâmbetul complet, implantul dentar Galați este tratamentul de care ai nevoie!

Tot ce trebuie să știi despre dinții din zirconiu

 

  • Dinte zirconiu – Coroana ceramica pe suport de zirconiu

La fel ca o coroană metaloceramică, zirconiul este utilizat pentru a consolida structura dintelui. Acoperirea ceramică face ca acest material să fie foarte durabil și mult mai rezistent decât alte tipuri de restaurări dentare.

 

Când vine vorba de estetică, zirconiul dentar este un câștigător în comparație cu aliajul metalic. Acesta poate fi utilizat pentru restaurarea oricărui dinte, indiferent de poziția din cavitatea bucală și are diverse nuanțe care arată exact ca dinții naturali. Și, în cele din urmă, coroanele acoperite cu ceramică ar putea restaura orice dinte!

 

Coroanele ceramice cu suport de zirconiu sunt alternativa ideală la restaurările fixe din metal sau porțelan, datorită esteticii lor deosebite.

 

  • Dinte zirconiu - Coroana zirconiu integral

 

Coroana realizată în întregime din zirconiu dentar are avantajul de a fi precisă și rapidă, deoarece este computerizată. Aceasta poate fi creată într-o zi sau mai puțin fără probleme pentru pacient, ceea ce îl face să se simtă mai bine rapid, deoarece nu trebuie să aștepte cu o restaurare temporară până când vine înlocuitorul permanent.

Avantajele coroanei / dintilor din zirconiu

 

Există numeroase beneficii ale utilizării coroanelor din zirconiu. Zirconiul este un material 100% biocompatibil, ceea ce înseamnă că nu va irita gingiile și nu va exista un gust metalic, așa cum se întâmplă în cazul coroanelor metalo-ceramice tradiționale.

 

  • O coroană de zirconiu are o rezistență foarte mare la îndoire și compresie, care poate fi atribuită durității sale. Acest lucru o face să fie o alegere bună pentru o restaurare estetică a dintelui.

 

  • Zirconiul este un material foarte rezistent la căldură, care nu transmite variațiile de temperatură către pulpa dentară. Acest lucru înseamnă că nu veți simți niciodată căldură sau frig la mâncarea și băutura alimentelor.

 

  • Zirconiul este un metal dentar mai alb și mai plăcut din punct de vedere estetic în comparație cu alte opțiuni. Este foarte rezistent în straturi subțiri și poate fi șlefuit fără a afecta durata de viață a utilizării sale în scop estetic, ceea ce îl face o alegere optimă de către stomatologi.

Utilizarea frezării computerizate pentru a crea coroane dentare din zirconiu este esențială atât pentru estetică, cât și pentru rezistență. Datorită simulărilor CAD-CAM, acești dinți sunt creați cu mare precizie, fără abateri de la forma sau dimensiunea optimă.

 

implant dentar galati, implantologie galati, dinti zirconiu, implantoart

 

Acum că ai o imagine completă a ceea ce înseamnă coroane/ dinți de zirconiu, ești mai aproape de decizia corecta! Clinica stomatologică ImplantoArt din Galați îți asigură reușita procedurii!

 

Înțelegem că, un factor care ti-ar putea influența alegerea, sunt costurile. Trebuie doar să te gândești ce preț are sănătatea ta orală! Dacă ai o problemă dentară pe care o ignori acum, aceasta se va extinde și, automat, prețurile vor crește. Este mai bine să prevenim, decât să tratăm!

Atunci când ai nevoie de implant dentar Galați, programează-te la Implantoart Dental Center și vei afla cum am făcut din implantologie o artă!

 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.