Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Există posibilitatea ca implantul dentar să nu fie acceptat de corp?

Un implant dentar Galați este o soluție de lungă durată pentru dinții lipsă. Acesta oferă un aspect și o senzație naturală, la fel ca orice alt dinte, restabilindu-vă funcția de masticație și oferindu-vă un zâmbet frumos. Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție atunci când nu mai există nicio speranță de a salva dintele original sau când acesta are nevoie de lucrări dentare majore.

 

Îți lipsește un dinte?

 

Dacă da, implanturile dentare sunt cea mai bună soluție pentru problemele dentare. Un implant dentar Galați este o rădăcină artificială realizată din titan care înlocuiește un dinte natural lipsă sau pierdut din cavitatea orală. Acesta restabilește funcția de masticație și vă oferă ceea ce pare a fi un zâmbet natural! Aflați mai multe despre implanturile dentare citind în continuare acest articol.

 

Implantul dentar Galați este o intervenție chirurgicală dentară prin care se înlocuiește un dinte lipsă sau se reface unul care nu mai poate fi salvat. Se realizează prin înlocuirea rădăcinii naturale a dintelui cu una artificială, realizată din titan.

 

Implantul dentar există de ani de zile și este popular și astăzi, deoarece oferă o soluție cu aspect natural și de lungă durată la problemele dentare. În această postare vom discuta despre cum funcționează implanturile dentare, de ce sunt atât de populare și ce trebuie să faci dacă vrei să-ți faci unul de durată!

 

implant dentar galati, clinica stomatologica galati, clinica stomatologica implantoart

Sunteți în căutarea unei soluții profesionale pentru lispa dinților?

 

  • Implanturile dentare sunt cea mai bună modalitate de a înlocui dinții lipsă. Aceștia arată, se simt și funcționează ca dinții naturali. Și sunt suficient de rezistenți pentru a face față la forțele de mestecat care ar rupe alte opțiuni de înlocuire a dinților. De fapt, cu o îngrijire adecvată, implanturile dentare pot dura o viață întreagă! Oferim consultații amănunțite, astfel încât să puteți afla mai multe despre cum vă putem ajuta să vă atingeți obiectivele de zâmbet.

 

  • Nu mai trebuie să trăiți cu dinți lipsă! Cu tehnologia noastră avansată și expertiza noastră în domeniul implantologiei dentare, vă vom oferi un plan de tratament excelent, adaptat special pentru nevoile și dorințele dumneavoastră.

 

  • Ne dorim ca toți pacienții noștri să fie fericiți cu zâmbetele lor - indiferent dacă este vorba de un singur dinte sau de mai mulți! De aceea, în timpul fiecărei consultații ne acordăm timp pentru a asculta cu atenție și a înțelege ce este important pentru fiecare pacient înainte de a crea planurile de tratament personalizate. Obiectivul nostru este întotdeauna satisfacția de 100% de la început până la sfârșit!

Rata succesului unui implant dentar Galați

 

Implanturile dentare sunt o procedură obișnuită cu o rată de succes de 98%, ceea ce înseamnă că șansele dvs. de a primi un implant și de a avea un rezultat favorabil este mare.

 

Compromisul pentru acest tratament este riscul de neacceptare, care păstrează o șansă de 2%, dar în rest așteptările vor fi îndeplinite de fiecare dată. Dacă sunteți nou în domeniul implanturilor dentare, atunci nu vă faceți griji! Suntem în domeniu de ani de zile și am reușit de mii de ori să inserăm aceste radacini artificiale fără să apară complicații în timpul procedurii sau după operație.

 

Obțineți zâmbetul de vis cu ajutorul experților noștri în implanturi dentare de la clinica Implantoart! Vă promitem că veți putea mânca orice doriți după această procedură și că nu va trece o zi în care să nu considerați că a fost cea mai bună alegere. În cadrul unei consultații vom discuta ce este necesar pentru a putea începe să vă perfecționăm zâmbetul.

Atunci când ai nevoie de un dentist, programează-te la Implantoart Dental Center și vei afla cum am făcut din implantologie o artă!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.