Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implant dentar Galați

La Implantoart Dental Center puteți beneficia de cea mai cuprinzătoare și naturală soluție de înlocuire a dinților disponibilă astăzi - implantul dentar.

 

Prin tratamente moderne de implantologie orală, te putem ajuta să completezi golurile din zâmbetul tău, indiferent câți dinți îți lipsesc.

Dacă ești gata să îți recuperezi zâmbetul complet, contactează-ne cât mai curând.

Fiecare zi contează pentru succesul tratamentului.

Odată pierdut dintele natural, osul începe să se resoarbă, fiind necesare, în timp, adiții osoase, pentru a crea o susținere bună a implantului.

Implant dentar Galați

Știi ce este implantul dentar?


Cei mai mulți dintre noi am auzit de implanturile dentare, care au devenit extrem de populare de-a lungul anilor, deoarece sunt foarte asemănătoare cu dinții naturali.

Implantul dentar în sine este singurul element ce poate înlocui o rădăcină dentară pierdută, dar facilitează și înlocuirea coroanei, a părții vizibile a unui dinte.

Implantul este o piesă dintr-un material foarte rezistent și biocompatibil (titan, ceramică sau zirconiu), în formă de șurub, de obicei, a cărui suprafață este proiectată în așa fel încât să faciliteze osteointegrarea, pentru o stabilitate cât mai bună a noului dinte, în timp.

Dinții înlocuiți prin implanturi sunt extrem de stabili, confortabili, cu aspect natural, și se potrivesc perfect cu restul dinților și cu fizionomia ta, creând un zâmbet natural frumos.

Implant dentar Galati

Implant dentar Galați

 

Dacă te gândești la implant dentar Galați, ești în siguranță când alegi Implantoart Dental Center, pentru profesionalism, perfecta funcționalitate a noilor dinți și rezultate nu doar estetice, dar și durabile.

Implantoart îți va înlocui dinții pierduți, pentru ca tu să îți recapeți zâmbetul poate chiar demult uitat.

Orașul nostru merită zâmbete frumoase și oameni veseli. Tocmai de aceea, am înființat Implantoart, pentru toți cei care își doresc implant dentar Galați, în condiții ultra-moderne.

Am dotat clinica cu cele mai noi aparaturi și utilizăm materiale de implantologie de ce mai înaltă calitate, testate cu succes, cu rezultate dintre cele mai bune.

Implanturi Megagen – calitate de top la Implantoart

 

Compania Megagen a fost înființată de către un grup de medici chirurgi cu experiență în medicina dentară, care se aflau în căutarea unui implant dentar superior din punct de vedere funcțional.

Dorința lor de perfecționare și de găsirea de noi soluții continuă și în prezent, Megagen creându-și între timp un puternic renume în domeniu.

Implanturile Megagen AnyRidge sunt unice, deoarece micro-suprafața șurubului în formă de con conține o componentă inovatoare de stimulare a osteointegrării. Aceasta înseamnă că implanturile pot fi plasate în zone cu densitate osoasă scăzută.

Megagen înseamnă și un timp de recuperare mai rapid după plasarea implantului.

 

Implanturi Megagen - Implantoart Galați

Există o mare varietate de implanturi dentare pe piață, dar implanturile concepute de Megagen au o rată de succes aproape de neegalat. Aproape 98% din implanturile Megagen sunt inserate cu succes.

Implanturile AnyRidge de la Megagen conțin o caracteristică unică, care este încorporată în suprafața implantului. Implanturile realizate de alte companii sunt pulverizate cu fosfat de calciu pentru a îmbunătăți procesul de integrare osoasă. Implanturile AnyRidge conțin de fapt fosfat de calciu.

Atunci când ai nevoie de implant dentar Galați, programează-te la Implantoart Dental Center și vei afla cum am făcut din implantologie o artă!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.