Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Implantul dentar arata si se simte ca un dinte natural?

Un implant dentar este, în majoritatea cazurilor, cea mai bună soluție pentru un dinte lipsă sau pentru înlocuirea unuia care nu mai poate fi salvat. Arată și se simte la fel ca orice alt dinte. Un implant dentar este o bucată de titan, mai exact o rădăcină artificială, care este introdusă în osul maxilarului sau mandibulei pentru a înlocui un dinte lipsă. Este un tratament de lungă durată (în comparație cu alte soluții), vă redă funcția de masticație și vă oferă un zâmbet natural, de invidiat.

                           

Un implant dentar este o bucată de metal, mai exact o rădăcină artificială, care este introdusă în osul maxilarului sau mandibulei pentru a înlocui un dinte lipsă. Arată și se simte la fel ca orice alt dinte. Un implant dentar vă restabilește funcția de masticație și vă oferă un zâmbet natural, de invidiat.

 

implant dentar, implant dentar galati, clinica stomatologica implantoart

Beneficiile unui implant dentar

 

Poate că vă întrebați dacă un implant dentar arată și se simte ca un dinte natural sau nu. Fiți siguri că da! Un implant dentar este realizat din titan (un metal) care este introdus în osul din maxilarul dumneavoastră pentru a înlocui dinții lipsă. De asemenea, este de lungă durată în comparație cu alte soluții, vă redă funcția de masticație și vă oferă un zâmbet de invidiat.

 

  • Durata de viață îndelungată.
  • Protejezi dantura actuală. Nu intervii asupra dinților sănătoți ca în cazul unei punți denare, unde dinții vecini trebuie șlefuiți.
  • Costuri reduse comparativ cu o punte dentară clasică.
  • Intervenție rapidă și fără durere.
  • Redai funcționalitatea danturii.

Candidații pentru un implant dentar

 

Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție pentru reconstrucția dinților pierduți. Veți simți implantul exact la fel ca pe ceilalți dinți și nimeni nu va observa diferența față de dinții dvs. naturali. Implantul dentar este indicat pentru toate grupele de vârstă, de la 18 ani până la vârste foarte înaintate, fiind cea mai bună soluție pentru reconstrucția dinților pierduți în majoritatea cazurilor

 

Cu implanturile dentare puteți mânca ce doriți, fără nicio limitare sau restricție! Nu există nimic asemănător în prezent - nici măcar protezele dentare nu se pot compara.

 

Și pentru că sunt realizate din titan, care este compatibil cu țesutul osos, se integrează perfect în osul maxilarului tău, astfel încât rămân sigure și stabile în timp. Nu vor aluneca și nu vor cădea atunci când râdeți sau zâmbiți la toate acele glume amuzante în timpul prânzului cu prietenii!

 

De asemenea, este important de reținut că, dacă este realizată corect de către un dentist cu experiență, specializat în această procedură, aceasta are o rată de succes mai mare de 95%. Așadar, de ce să mai așteptați? Bucură-te din nou de viață cu implanturi dentare astăzi!

 

 

 

Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție pentru reconstrucția dinților pierduți în majoritatea cazurilor

 

Veți simți implantul exact la fel ca pe ceilalți dinți și nimeni nu va observa diferența față de dinții dvs. naturali.

 

Implanturile dentare sunt indicate pentru toate grupele de vârstă, de la 18 ani până la vârste foarte înaintate, fiind cea mai bună soluție pentru reconstrucția dinților pierduți în majoritatea cazurilor. Veți simți implantul exact la fel ca pe ceilalți dinți și nimeni nu va observa diferența față de dinții naturali

 

Dacă sunteți în căutarea unui medic stomatolog care să vă ofere implanturi dentare, nu căutați mai departe de noi! Avem ani de experiență în domeniul implanturilor dentare și vă vom ajuta să vă recăpătați zâmbetul frumos pe care l-ați avut odată!

 

Implantoart Dental Center este o clinică tânără, dotată cu echipamente de ultimă generație. Expertiza echipei noastre medicale în practica stomatologică ne-a sprijinit să ne dezvoltăm într-unul dintre cele mai avansate cabinete din Galați, complet cu imagistică digitală 3D și stomatologie de top. Ne actualizăm mereu tehnologia, astfel încât să putem oferi servicii mai rapide ca niciodată, menținând în același timp rezultate de calitate superioară. Dacă doriți ca zâmbetul dvs. să fie frumos pentru mulți ani de acum încolo, contactați-ne astăzi!

Atunci când ai nevoie de implant dentar, programează-te la Implantoart Dental Center și vei afla cum am făcut din implantologie o artă!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.