Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

În ce situații nu poți beneficia de un implant dentar?

Implant dentar Galați este un tratament stomatologic care înlocuiește dinții lipsă și restabilește funcțiile masticatorii, fonetice și nu în ultimul rând estetice.

 

Acesta este realizat din titan și este introdus în osul maxilar pentru a înlocui rădăcinile dentare pierdute din cauza unei leziuni sau a unei boli. În majoritatea cazurilor, implant dentar Galați este cea mai bună opțiune pentru înlocuirea unui dinte lipsă sau a unuia care nu mai poate fi salvat.

 

Un implant dentar poate dura mulți ani dacă este îngrijit corespunzător. Acest lucru înseamnă vizite regulate la dentist și periajul cu pastă de dinți cu fluor de două ori pe zi (dimineața și seara) pentru o igienă dentară corectă și preventivă.

 

implant dentar galati, clinica stomatologica implantoart galati

Componența unui implant dentar Galați

 

Un implant dentar Galați este compus din titan și poate fi implantat în osul maxilar sau mandibula pacientului, ceea ce asigură stabilitate pentru masticație și aspect.

 

Un implant dentar înlocuiește o rădăcină dentară absentă, ancorând-o în țesutul osos prin intermediul unui filet de șurub introdus în osul maxilarului.

Există câteva cazuri în care implanturile dentare nu pot fi folosite și acestea includ

  • Sistem imunitar deficitar
  • Dacă osul maxilarului este prea subțire sau a fost deteriorat din cauza radiațiilor
  • În caz de traumă dentară, implanturile dentare trebuie luate în considerare doar în ultimă instanță, dacă alte opțiuni au eșuat.
  • Dacă aveți o boală a gingiilor care necesită o intervenție chirurgicală, implanturile dentare nu vor funcționa decât după tratament
  • Diabet insulinodependent, ciroza hepatică, hipertensiune arterială severă
  • Dacă ați luat timp îndelungat tratament cu corticosteroizi
  • Boli pulmonare cronice obstructive, în cazul în care ați lucrat într-un mediu foarte poluat
  • Femei însărcinate sau care alăptează

Vă doriți un zâmbet complet?

 

Implanturile dentare sunt cea mai bună modalitate de a vă înlocui dinții lipsă. Arată și se simt la fel ca dinții naturali, dar sunt chiar mai puternici decât ai tăi! Și pentru că implanturile dentare pot dura zeci de ani, este o investiție în zâmbetul dvs. care se va amortiza în anii următori.

 

Meritați un zâmbet frumos care să vă facă să vă simțiți încrezător în propria persoană în fiecare zi a săptămânii. Oferim proceduri de implant dentar la prețuri accesibile, astfel încât toată lumea să aibă acces la acest tratament care schimbă viața.

 

De ce implant dentar Galați este alegerea cea mai potrivită?

 

Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinți. Acestea sunt realizate din titan, care este compatibil cu țesutul osos și nu provoacă reacții adverse.

 

Implantul este plasat în osul maxilarului, unde fuzionează cu țesutul osos pentru a forma o fundație stabilă pentru dinții artificiali. Acesta poate fi folosit ca ancoră pentru proteze fixe (coroane, punți) sau pentru proteze detașabile care înlocuiesc dinții naturali.

 

Implanturile dentare sunt considerate a fi printre cele mai durabile soluții disponibile în prezent, deoarece nu necesită întreținere în timp, iar speranța lor de viață variază în medie între 10-15 de ani. Acest lucru înseamnă că implanturile dentare vă vor oferi rezultate excelente pe parcursul întregii vieți!

 

Dacă doriți să aflați mai multe despre implanturile dentare, programați o programare la cabinetul nostru astăzi! Ne-ar plăcea să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de zâmbet în cel mai scurt timp!

 

Medicii implantologi din clinica stomatologică Implantoart Dental Center, vă recomandă să nu amânați în mod nejustificat unicul tratament care vă poate readuce zâmbetul pe buze din cauza unor lucruri înțelese greșit. Puteți solicita oricând o programare în cabinetele noastre pentru a fi informat în mod corect despre tot ce presupune tratamentul cu implant dentar Galați. Vă așteptăm cu drag pentru o programare!

Atunci când ai nevoie de un dentist, programează-te la Implantoart Dental Center și vei afla cum am făcut din implantologie o artă!

Programează-te

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.